Bedrijfsmassage

Haal het beste uit uw medewerkers met stoelmassage!

Deze laagdrempelige vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven op een daarvoor speciaal ontwikkelde stoel. Bij u op kantoor.
Op korte termijn biedt deze stoelmassage ontspanning en verlichting, het geeft uw personeel het gevoel van aandacht en waardering en zorgt voor een goede motivatie.

Op langere termijn en bij een hogere frequentie, werkt stoelmassage preventief tegen lichamelijke klachten als gevolg van stress, verkeerde werkhouding en daaraan gerelateerde RSI, CANS ofwel arbeidsgebonden klachten. Stoelmassage kan hoofd, nek en schouder klachten helpen verminderen. Uiteindelijk zorgt dit voor verbetering van de werkhouding, bevordering van de prestaties en vermindering van het ziekte verzuim.

Het bevorderen van de gezondheid van uw werknemers wordt door de overheid gestimuleerd. De kosten kunnen als bedrijfskosten worden beschouwd, indien er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Voor meer informatie kijk op de website van de belastingdienst.

Ik kom graag naar uw bedrijf voor een proefmassage. Bel 06-2053 5421 of mail else@masssagemuiden.nl voor een afspraak of een offerte op maat.